Shemales lijken vrouwelijker en mooier dan vrouwen. In veel gevallen zijn ze groter, slanker en behouden ze hun schoonheid langer. Genetische vrouwen hebben doorgaans kinderen, een gezinsleven en een carrière. Er zijn veel dingen die het verouderingsproces en hun algehele uiterlijk negatief beïnvloeden zodra ze in de dertig zijn.

Of shemales hun schoonheid nu hebben verbeterd met cosmetische behandelingen of niet, mannen bewonderen hun slanke, aantrekkelijke figuren en het feit dat ze veel meer tijd besteden aan het verzorgen van hun uiterlijk.

Veel transvrouwen hebben een sterk karakter dat veel groter is dan dat van 'gewone' vrouwen. Dit kan het gevolg zijn van het overwinnen van een groot aantal uitdagingen in hun leven, zoals aanvankelijke afwijzing door de families omdat ze Trans zijn. Of gediscrimineerd worden op school, op het werk of door de samenleving in het geheel.

In de meeste landen lopen vooroordelen nog steeds diep tegen shemales en er is een bepaald type persoon voor nodig om dergelijke problemen te overwinnen. Om nog maar te zwijgen over de fysieke uitdagingen waarmee een transgendervrouw te maken heeft. Deze omvatten het blokkeren van hun puberteit of het ondergaan van grote operaties zoals borstimplantaten of geslachtsaanpassende operaties.

Geassocieerd met het bovenstaande is het feit dat veel shemales zeer gemotiveerd en gedreven zijn om te slagen. Ze vinden dat ze aan anderen moeten bewijzen dat ze op zijn minst gelijk zijn, zo niet beter dan zij. Dit komt vaak door in termen van academische prestaties waar veel shemales eigenlijk een goede educatieve achtergrond hebben. Velen hebben een universitair diploma en runnen hun eigen bedrijf.

In sommige gevallen sluiten transgendervrouwen een overeenkomst met hun familie. Ze willen hun ouders bewijzen dat ze, ook al zijn ze Trans, toch academisch goed kunnen presteren. Vaak kunnen het behalen van een goed diploma ertoe leiden dat hun ouders betalen voor de operaties van de T-girl, dus er is een dubbele stimulans om het goed te doen.

Voor veel mannen zijn transgendervrouwen beter dan vrouwen

Veel mannen ervaren dat het bij een shemale, hetzelfde is als bij een vrouw; maar beter. Veel van de problemen die verband houden met humeurigheid of maandelijkse problemen met menstruatie en hormonale veranderingen komen niet voor bij shemales. Het lijkt erop dat veel vrouwen niet langer om hun uiterlijk geven als ze eenmaal een man hebben 'gevangen'. Transvrouwen lijken om de een of andere reden veel enthousiaster om er altijd goed of zelfs beter uit te zien dan andere vrouwen.

Natuurlijk heeft een transgendervrouw slechte dagen of momenten, maar lijkt ze over het algemeen beter in staat om te gaan met de uitdagingen van het leven (zoals hierboven vermeld).

En tot slot seks. De meeste mannen ervaren dat seks met een shemale geweldig was. Ze konden niet alleen verschillende situaties en standjes ervaren, maar velen ontdekken dat shemales een grotere zin in seks hebben dan vrouwen die ze kenden. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat shemales een hoger testosterone gehalte hebben dan natuurlijke vrouwen. Of het kan gewoon zijn dat shemales, die hun leven zijn begonnen als man, weten wat mannen seksueel leuk vinden. De Trans-vrouw wil haar man gelukkig houden en daarom is het erg plezierig om hem seksueel te behagen.

En last but not least waren er nog twee zeer belangrijke andere dingen die verband hielden met dit aspect. Transvrouwen hebben geen maandelijkse menstruatie en kunnen natuurlijk niet zwanger worden!

Laat je shemale weten wat je van haar vindt

Je kunt waarschijnlijk nog 10 of meer redenen toevoegen waarom zoveel mannen op zoek zijn naar de shemale van hun dromen. Zorg er dus voor dat je iets in je profiel toevoegt over waarom je shemales leuk vindt. Of, als je eenmaal begint te chatten met een aantal van de enorme verscheidenheid aan shemales op de site, laat haar dan weten waarom je ze zo bewondert!

Willekeurige shemales