(Geschreven door een transgender vrouw)

Het gesprek van vandaag gaat over de kwaliteiten die je moet hebben om transgendervrouwen succesvol te daten. Ik ga geen oppervlakkige zaken aanpakken zoals uiterlijk, salaris, libido (hoewel dit echt iets is dat ik persoonlijk belangrijk vind lol), en etc. Bovendien wil ik je informeren over welke kwaliteiten benadrukt moeten worden om jouw relatie met je transgender date te laten bloeien en zorgen dat het blijft duren.

Neem dit alsjeblieft met een korreltje zout, want sommige transvrouwen zoals ik geven de voorkeur aan de types met slechte jongens, dus hoe goed je vangst ook is, er zijn enkele smaken die gewoon niet kunnen worden aangepast.

Laten we beginnen met…

Toewijding.

Ik bedoel niet letterlijk dat je een slaaf bent. Zoals de meeste vrouwen zijn transgendervrouwen op zoek naar iemand die trouw kan blijven. Behalve dat u begrijpt wat het woord betekent, moet u het ook in de relatie kunnen toepassen. Je bent niet de eerste met een gebroken hart. Oké, voordat dit gedeelte verandert in een Olivia Newton John-karaoke, gaan we verder met ...

Moed.

Ik kan het belang van deze eigenschap niet verder benadrukken. Ik las onlangs een verhaal dat werd gedeeld door een vriendin van een transvrouw op Facebook, waarin ze vertelt over de lange investering die ze heeft gedaan met een man die te bang blijkt te zijn om de volgende stap te zetten, alleen omdat hij niet op zijn gemak is met wat zijn vrienden en familie zullen zeggen over hem. Allemaal vanwege het gebrek aan moed, leidde dit tot de ondergang van jarenlang samenzijn en daten. Ik weet wat je denkt, ja, wat een totale verspilling. Dit is waarom ik geen date heb met mannen die te discreet zijn (afhankelijk van hoeveel hij echt verdient, grapje!). Ik heb gewoon geen tijd om aan lafaards te verspillen. Ten slotte iets dat gepaard gaat met moed ...

Uithoudingsvermogen.

Wij, transvrouwen, hebben mannen nodig die heel lang en hard kunnen blijven (figuurlijk gesproken). Moed is goed, maar heb je ook de veerkracht om dat te ondersteunen als de kansen niet in je voordeel zijn? Je eerste stap, zoals iemand aan je familie voorstellen, is precies zo ... de eerste stap! Je moet doorgaan. Er zullen veel mensen zijn die in de toekomst vrijelijk over je zullen oordelen, dus let goed op of je met ze om kunt gaan zonder de hoofden af ​​te hakken. Helaas beoordeelt deze wereld de mannen meer dan transgendervrouwen. (niet dat we de druk niet voelen), dus je moet echt een dikke huid hebben als je met transgendervrouwen uitgaat. Woorden als "homo, opportunistisch, pervers, fruitig, biseksueel, gebruiker" en etc. zullen als beledigingen je weg worden opgeslingerd, zelfs van de mensen van wie je het het minst verwacht. Weet dat woorden slechts woorden zijn ... laat semantiek een gelukkig leven en uw toekomst niet verpesten met iemand van wie je echt houdt, ook al kunnen woorden je in de weg staan.

Willekeurige shemales